Referanser   |    Aktuelt    |    Ledige Stillinger   |      Kontakt oss    |      934 77 700  

Cetho Bygg & Vedlikehold er i dag en entreprenør i mellomsjiktet som utfører oppdrag i Vågan – Lofoten – Vesterålen».

Cetho Bygg og Vedlikeholdhar sitt utspring i Cetho Eiendom. Eiendomsselskapet med base i Svolvær og med eiendommer i Lofoten, Vesterålen, Bodø, Harstad, Narvik, Finnsnes, Tromsø og Nord-Troms hadde behov for en utførende enhet med kompetanse og evne til å forestå løpende drift og vedlikehold på egne bygg.

Eksterne aktører så verdien av «vaktmesterservicen» fra Cetho Eiendom. Etter hvert som oppgavene ble flere, større og mer varierte – både på egne bygg og hos de eksterne kundene – vokste bygg- og vedlikeholdsavdelingen fram som et eget forretningsområde. Cetho Bygg og Vedlikehold har i dag 12 ansatte og leverer et sett av tjenester innenfor

Kundelisten spenner fra eiendomsbesittere, borettslag, butikker, offentlige kontorer, bedrifter/selskaper og privatpersoner. Cetho Bygg og Vedlikehold er underentreprenør ved større utbyggingsprosjekter, som Biltema-bygget i Svolvær og Sjøsiden boligpark. I ombyggingen av Berg & Co.-bygget i Svolvær fra bilverksted til handelshus (Europris), har Cetho Bygg og Vedlikehold forestått alt fra ombygging, til mur- og flisarbeider.