Referanser   |    Aktuelt    |    Ledige Stillinger   |      Kontakt oss    |      934 77 700  

Støttemurer, kant- og belegningsstein

Referanser_Belegningsstein_toppbilde Innbydende utemiljø med belegningsstein

Innbydende utemiljø

Belegningsstein legger grunnlaget for et lettstelt og innbydende utemiljø. Ikke nok med at et vakkert utemiljø gir et godt førsteinntrykk, så er belegningsstein tilnærmet vedlikeholdsfritt. En rask spyling med hageslangen er alt som skal til.

Cetho Bygg & Vedlikehold har i senere tid hatt en rekke oppdrag med belegningsstein, både hos privat kunder og bedrifter som Biltema, Amfi Svolvær og Europris. Samt utomhusanlegg for egne bygg.

Kantstein brukes ofte for å gi en perfekt avslutning på heller og belegningsstein, eller enkle trappeløsninger. Samt ved oppføring av infrastruktur, som fortau.
Et steinkast fra majestetiske Lofotkatedralen oppføres et nytt boligfelt, Kreta. Der bygges imellom 80 til 100 boenheter, hvor Gerhard Svenning AS står for grunnarbeidet. Cetho Bygg & Vedlikehold er innleid som underleverandør for å legge kantstein, høsten 2017 la vi 500 lm og resterende 300 lm legges i år.

Et annet nyoppført boligfelt i Kabelvåg er Åvika. Sensommeren 2017 oppførte vi støttemurer - stablestein. En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomter og skaper rene linjer og ryddige linjer i planløsningen. Valget av type støttemur er mange hvor den enten kan være et blikkfang eller diskré og føye seg naturlig inn i omgivelsene.

Cetho Bygg & Vedlikehold er en av få leverandører i Svolvær som tilbyr legging av kant- og belegningsstein. Hos våre leverandører kan du velge blant et stort utvalg av stein til en konkurransedyktig pris. Vi samarbeider også med anleggsentreprenør Gerhard Svenning dersom bistand til grunnarbeid er nødvendig.

Med gode samarbeidspartnere har vi kontroll på hele verdikjeden, fra produksjon til produktene er montert. På den måte sikrer vi god kvalitet i alle ledd. Våre formenn kan gjennom sin erfaring gi deg som kunde råd og veiledning innen både dimensjon, kvalitet, bruk og løsning.
Kontakt oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 934 77 700 (tastevalg 2) for befaring.

Legging av kantstein. Kreta, Kabelvåg
Cetho Bygg & Vedlikehold bygger støttemur
Støttemur Åvika, Kabelvåg
Konkurranse: Vinn maling av ditt soverom
Renovering: Nye vinduer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethobygg.no/