Referanser   |    Aktuelt    |    Ledige Stillinger   |      Kontakt oss    |      934 77 700  

Konkurranse: Vinn maling av ditt soverom

Vinn maling av ditt soverom

Vi feirer lansering av vår nye nettside www.cethobygg.no med å ha en konkurranse der du kan vinne profesjonell malehjelp til å fornye ditt soverom.

Cetho Bygg & Vedlikehold kommer hjem til deg og maler soverommet i fargen du ønsker, både arbeid og maling er inkludert*.

Visste du at fargevalget på soverommet kan ha betydning for hvor god nattesøvnen din blir? Det er ingen hemmelighet at fargene på veggene påvirker både humør og trivsel – og ikke minst bidrar til en enkel fornyelse av rommet.

Interiørstylister anbefaler gjerne og finne farger som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Kalde nyanser på fargeskalaen er avslappende for mange, som for eksempel blått og grønt. Dette er farger som assosieres med naturen, og derfor bidrar til ro. Både lyse- og mørke toner av disse fargene har preget trendbildet over lengre tid, og egner seg godt som «bakteppe» på soverommet. Fargene deco blue og minty breeze har blitt en «hit» i mange hjem.

La deg inspirere av fargekartet til Jotun eller Lady. Hva med en vakker pastellfarge eller en kontrastvegg? Vi maler den fargen du ønsker!

Konkurransereglene er enkle, alt du trenger å gjøre er:
  • Lik Cetho Bygg & Vedlikehold på Facebook, klikk her
  • Legg igjen en kommentar hvor du skriver hvem du ønsker skal få sitt soverom freshet opp til høsten

Vinneren trekkes 10.09.18

Lykke til!
* Maling av tak og dører er ikke inkl. i konkurransen. Det er en forutsetning at soverommet er i ryddet stand og ikke trenger arbeid utover maling. Geografisk område Lofoten. Gevinsten må benyttes innen 31.12.18.
Støttemurer, kant- og belegningsstein

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cethobygg.no/